Scroll down

  Martinus van Marumprijs voor Geneeskunde

  Het vierde Nicolaes Tulp Symposium wordt gehouden op 2 november 2023

  Inzendingen na 10-09-2023 om 23.59u kunnen helaas niet dit jaar meedoen. We verwachten eind september 2023 bekend te maken wie er geselecteerd zijn om een presentatie te geven.

  Het verheugt de besturen van de Stichting Martinus van Marum, het KNMG district Amsterdam/Noord-Holland en het Amsterdam Medical Student journal  het vierde Nicolaes Tulp Symposium te organiseren.

  Het Symposium zal plaatsvinden op maandagavond 02 november 2023 in de Theaterzaal van de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Wij nodigen u uit uw onderzoek in te zenden om kans te maken op de Martinus van Marum Prijs voor Geneeskunde à € 5000, de Ontwikkelingsprijs KNMG District Amsterdam/Noord-Holland à € 1500 of de AMSj Onderzoeksprijs à € 1000.

  Uit de inzendingen worden door de jury’s 8 kandidaten gekozen. (Drie voor de AMSj prijs, drie voor de Ontwikkelingsprijs KNMG District en twee voor de Martinus van Marum Prijs). Zij worden gevraagd op de avond van 02 november 2023 een presentatie te geven waarin zij hun onderzoek toelichten.

  Aan het eind van de avond worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Waarna er voor alle sprekers, juryleden, besturen en gasten een feestelijk drankje geschonken wordt.

  Op de website van het Nicolaes Tulp Symposium – staan de programma’s van de vorige jaren. Je leest daar wat voor soort inzendingen er in de vorige jaren binnen gekomen waren.

  Het deelnameformulier kan je op deze website vinden onder Downloaden documenten. Het staat ook op de NTS en de KNMG website. Het deelname formulier is voor alle drie prijzen hetzelfde.

  De criteria, waaraan je inzending moet voldoen, worden voor elke prijs op de NTS website apart toegelicht. Heb je zelf – of iemand die je kent – een onderzoek gedaan dat in aanmerking komt? Pak deze kans-> we zien je inzending met belangstelling tegemoet!

  Met vriendelijke groeten mede namens het bestuur van het Nicolaes Tulp Symposium,

  Het bestuur van de Stichting Martinus van Marum.

  Praktische informatie:

  Deadline inzendtermijn: Zondag 10 september 2023 voor 23:59 uur.

  Datum Symposium: Donderdagavond 02 november 2023. Aanvang vanaf 17.00 uur-> Exacte tijden worden later bekend gemaakt.

  Locatie: Openbare Bibliotheek Amsterdam, Forumzaal
                Oosterdokskade 143, 1011 DL Amsterdam

  Het gedetailleerde programma volgt begin oktober 2023

  Bij vragen kunt u contact opnemen via: info@martinusvanmarum.nl en info@nicolaestulpsymposium.nl.

  Kijk voor meer informatie op de Nicolaes Tulp Symposium website: http://www.nicolaestulpsymposium.nl

  ——————————————————————————————————————–

  Criteria voor deelname aan het volgende Nicolaes Tulp Symposium zijn te vinden op de Criteria pagina! Het 4e symposium zal 02 november 2023 zijn.

  Contact

  Wijnoldy Danielslaan 23
  2082 HA, Santpoort- Zuid